flag de 17 ani inner

siguranta si securitate pentru copilul tau

 

Pentru realizarea si proiectarea acestei piscine s-a avut in vedere ansamblul de reglementari sanitare si de securitate in vigoare in Uniunea Europeana. Astfel, clubul de educatie acvatica Micii Campioni este un mediu complet sigur pentru bebelusi si copii, avand grija de toate etapele de mai jos.
 

FILTRAREA APEI

Filtrarea apei la Micii Campioni se realizeaza prin intermediul a doua pompe dimensionate special pentru respectarea celor mai inalte standarde in materie de piscine, dar si de nivelul mare de ocupatie al piscine. Astfel, intreg volumul de apa al bazinului este filtrat odata la o ora si jumatate.

Date tehnice:
Q = 24 mc/h – debitul total al instalatiei de filtrare
V = 17 mc/h – viteza de filtrare
H = 1,00 m – inaltimea stratului filtrant (nisip cuartos)
 

INCALZIREA APEI

Incalzirea apei este realizata de catre o centrala prin condensatie Vaillant de ultima generatie prevazuta cu un schimbator de caldura din titan Bowman, toate acestea mentinand apa in piscina la o temperatura constanta de 31- 32oC.
 

TRATAREA APEI

Tratarea apei se realizeaza prin intermediul unei statii de electroliza salina de ultima generatie.Astfel, in apa se introduce numai sare in forma pura rezultand o concentratie de 0,4g/10L apa.
Mentinerea pH –ului apei la valori neutre 7,2 – 7,6 este asigurata de un sistem automatizat cu senzor de masurare si cu pompa de injectie.
Deoarece gradul de ocupatie al clubului este foarte ridicat, o cantitate de 30% din volumul total este schimbata saptamanal.
Nu se utilizeaza nicio alta substanta oxidanta (pe baza de clor, brom etc.).
Sunt eliminate astfel riscurile de iritare a pielii, a ochilor sau a cailor respiratorii.
 

IGIENIZAREA CLUBULUI

Intrucat Clubul Micii Campioni este inchis duminica si in prima parte a zilei de luni, acest lucru permite unei firme specializate sa se ocupe de igienizarea tuturor spatiilor clubului, cu solutii speciale de curatare, bactericide si fungicide, folosite si in mediile intraspitalicesti.

separator to top
inner-blur
  • Special pentru bebelusi

    home-ico-2 Piscina Clubului Micii Campioni este destinata in exclusivitate nou-nascutului si copilului mic. Materialele didactice sunt special concepute pentru bebelusi si aduse din Franta.
  • 100% sigur pentru micii inotatori

    home-ico-2 Temperatura apei se incadreaza in normele internationale recomandata pentru nou-nascuti, respectiv 30-32 grade Celsius.
  • Siguranta pentru copilul tau

    home-ico-2 Micii Campioni folosesc tehnologia HydroPath pentru imbunatirea calitatii apei folosite. Dispozitivele Hydropath elimina bacteriile si algele, imbunatatesc filtrarea si ajuta la evitarea depunerilor de calcar.
separator to bottom

Adela si Dragos Stan, parintii lui Filip si Leon, multipli campioni municipali si nationali.

Pentru noi, beneficiile Metodei Sultana pot fi exprimate matematic pe hartie, in masura in care metoda a pus bazele psihomotorii ale unor timpi si performante remarcabile la concursuri nationale de natatie. Este apanajul unor parinti care inteleg secretul din spatele succesului mai departe de talent si munca sustinuta. Munca Georgetei Sultana a fost pasaportul copiilor nostri pentru gandire pozitiva, perseverenta, alegerei asumate si responsabile, fericire, succese neconditionate, fizic de invidiat. Acesti copii au deja inscris in ADN, secretul unei vieti mai bune.
Adela si Dragos Stan
parintii lui Filip si Leon, multipli campioni municipali si nationali.

Sanda Ladosi

Toti ne dorim copii sanatosi si miscarea inca de la o varsta frageda nu poate sa faca decat bine. Asa ca pentru ambii copii am ales sa o am aproape pe GETI, asa cum ii spunem noi. Si-a dezvoltat o echipa serioasa de profesionisti, ce contureaza personalitatile copiilor, incepand de acasa si apoi continuand in piscine speciala de la Micii Campioni. Cel mai bine ar fi sa incerci.
Sanda Ladosi

Irina Deleanu, presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica

Ai un nou membru in familie…? Vrei ca problemele si intrebarile tale sa dispara…? Cheam-o pe Mami Geti!
Irina Deleanu
presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica

dr. Daniela Taropa – Family Clinic

Georgeta Sultana a facut mai mult: a dezvoltat o metoda care s-a raspandit din ce in ce mai mult, folosind efectele benefice ale apei. Astfel, stimuland rexflexul de scafandru, bebelusul isi fortifica organismal devenind din zi in zi, mai sanatos. Ii multumim Getei Sultana pentru sanatatea copiilor nostril.
dr. Daniela Taropa
Family Clinic

Rita Muresan

Cred cu convingere ca relatia dintre fetele mele si apa, relatia foarte buna, este rodul acelor seri in care Geta le facea mai mult decat un masaj sau hidroterapie, le pregatea pentru viitor. De altfel, Rege si Glo sunt doua fete inalte, supple, gratioase, care iubesc apa. Iar totul i se datoreaza si minunatei Geta! Multumim Mami Geti!
Rita Muresan

Simona Balanescu – realizator TV

Inotul timpuriu creste increderea in sine si independent copilului, prin miscari libere executate in apa, lucru care nu este posibil pentru copilul mic cu aceeasi usurinta in mediul terestru. Apa devine acum, ca in burtica mamei, un mediu protector si stimulant pentru bebelus, in care miscarile se desfasoara fara prea multa dificultate, datorita gravitatiei inexistente. Cititi mai multe in Ghidul profesionistei Georgeta Sultana, de la care avem cu totii ce invata!
Simona Balanescu
realizator TV